به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی فاتح صبح دوشنبه در هشتمین گردهمایی مدیران تربیتبدنی دانشگاههای منطقه ۹ورزش کشور به میزبانی سالن کوثر دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه نیاز امروز جامعه ایده پردازی، صنایع و فناوریهای جدید با استفاده از پژوهش توسعه محور در حوزه ورزش است، بیان کرد: باید دانشگاه و ورزش را بهسوی یکدیگر سوق دهیم تا بتوانیم شاهد توسعه و بهخصوص اشتغالزایی در حوزه فعالیتهای ورزشی و پژوهشی باشیم.
وی اشتغالزایی را یکی از مهمترین خواستههای جامعه امروزی دانست و افزود: ارتباط ورزش علمی و دانشگاهی با سایر رشتههای ورزشی و اصل اتصال دانشگاه و ورزش میتواند در حوزه اشتغالزایی و رفع بخشی از مشکلات اجتماعی مؤثر باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با طرح این پرسش که اگر پژوهش را با ایدههای جدید ورزشی پیوند دادیم چه میزان میتوانیم شغلهای جدید خلق کنیم، گفت: با تبدیل دانشگاه به یک رکن کارآفرین، دانشآموختههای امروز جامعه ما که عمدتاً جوان هستند، بیکار نخواهند ماند چراکه به دنبال کار و ایده جدید خواهند رفت لذا این مهم میطلبد تا بهسوی دانشگاه کارآفرین حرکت کنیم.
فاتح بابیان اینکه باید در فضای آموزشی ابتکار به خرج داد و دانشگاه میتواند مبدأ این خلاقیتها باشد، تأکید کرد: با حرکت بهسوی پیوند ورزش و دانشگاه میتوان گرهای از مشکلات موجود باز کرد لذا معتقد هستیم که هر چه میزان آموزشهای شغلی و مهارتی تقویت شود درواقع شغلهای جدید خلق کردهایم پس باید با تبیین تصمیمهای درست در فضای دانشگاهی، شغلهای بیرقیب ایجاد کرد.
وی افزود: باوجودآنکه اکنون استخدام دولتی کمتر میسر است و بودجههای عمرانی مبلغ کمی را به خود اختصاص میدهد لذا باید از مدرکگرایی به سمت تقویت و تبیین مهارتآموزی حرکت کنیم و در این بین ورزش یکی از مسیرهایی است که میتوان به سمت آن حرکت کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: امروز برای راهاندازی یک شغل، ۳۵۰میلیون تومان پول لازم است و ازآنجاکه در سند چشمانداز باید سالانه یکمیلیون شغل ایجاد شود تا بتوانیم به یک نقطه اصلی از توسعه برسیم، خواهیم دید که نیازمند میلیاردها تومان اعتبار هستیم لذا این دلایل باعث ایجاد انگیزه میشود تا از فضای موجود خارج و با روشن کردن موتور آموزش و پژوهش بهسوی دانشگاه کارآفرین حرکت کنیم که هم هزینه کمتری دارد و هم میتواند بازدهی بیشتری داشته باشد.
نظر شما